INZICHT OPTIEK Brillen Zonnebrillen  Lenzen

Helder zicht is waar wij voor gaan

De oplossing voor de hele dag.

Wanneer je veraf een andere correctie nodig hebt dan dichtbij, kom je snel uit bij een multifocale bril. De wereld verandert continue en snel, zo ontstaan er ook nieuwe uitdagingen qua zicht. Zeiss speelt met haar unieke multifocale brillenglazen actief in op deze uitdagingen. Het biedt de beste oplossing voor uw behoeften qua zicht in de wereld van vandaag. Zeiss heeft voor elke uitdaging een ander multifocaal glas.

Precision Pure

Uitdaging: Digitale apparatuur vergt een kortere leesafstand dan gedrukte media zoals bijvoorbeeld de krant lezen. Ook snel en vaak kunnen wisselen van veraf naar zeer dichtbij is belangrijk.
Oplossing: Precision Pure glazen zijn geoptimaliseerd voor de ogen dankzij Digital inside technologie. Dit glas bied zuiver zicht met optimalisatie voor het gebruik van digitale apparatuur.

Precision Plus

Uitdaging: Omdat montuur mode snel verandert dient een multifocaal brillenglas perfect geoptimaliseerd te worden aan de maat en vorm van welk montuur dan ook.
Oplossing: Precision Plus glazen zijn geoptimaliseerd voor de ogen en het montuur. Dankzij Adaptation Control & Framefit+ technologie bied dit glas perfect aangepaste precisie optica bij ieder montuur.

Precision Superb

Uitdaging: Iedereen heeft een uniek gezicht. Standaard multifocale glazen bieden niet altijd de beste 3D-zichtervaring.
Oplossing: Precision Superb glazen zijn geoptimaliseerd voor de ogen, het montuur en het gezicht. Dankzij de Facefit technologie is dit glas fysiologisch ingesteld op het gezicht van de drager om zo volledig 3D-zicht te benutten.

Individual 2

Uitdaging: Verschillende bezigheden vragen om verschillende oplossingen.
Oplossing: Individual 2 glazen zijn geoptimaliseerd voor de ogen, het montuur, het gezicht en de belangrijkste dagelijkse bezigheden. Dit glas bevat IndividualFit & Luminance Design technologie hierdoor is dit glas volledig op maat gemaakt en ingesteld op de afzonderlijke eisen van al uw dagelijkse bezigheden.

Chat openen
1
Scan de code
Kunnen we je helpen?