Carl Zeiss 

Kwaliteit Sinds 1846

De geschiedenis van ZEISS weerspiegelt de Duitse geschiedenis en al zijn hoogte- en dieptepunten.

Sinds de oprichting als bedrijf in 1846 is het omgevormd tot een grote, op onderzoek gerichte onderneming die een groot aantal optische producten over de hele wereld distribueert.

Waarom kiezen voor Carl Zeiss

Facebook carousel_4-5_ZEISS Branding_Sociale verantwoordelijkheid_Slide 4 (1)

ZEISS UVProtect Technology

Bied u volledige UV-bescherming in heldere glazen voor gezonde ogen en goed zicht. Alle heldere ZEISS brillenglazen worden standaard geleverd met volledige UV-bescherming tot 400 nm – dezelfde bescherming als premium zonnebrillen.  

ZEISS DuraVision coatings

Bied u helder zicht, goede bescherming en een stijlvolle look.

DuraVision premium brillenglascoatings werden ontwikkeld door ZEISS, de grondleggers van de antireflectiecoating-technologie.

Het portfolio coatings wordt gekenmerkt door overtuigende antireflectie-eigenschappen. Deze creëren een oppervlak dat vuilbestendiger en gemakkelijker om te reinigen is.  

Standaard met volledige UV-bescherming aan beide zijden, ook aan de achterkant.  

Het Zeiss logo staat voor ongeëvenaarde precisie en wordt geassocieerd met experts in verschillende  vakgebieden over de hele wereld, waaronder meer dan 35 Nobelprijswinnaars.

ZEISS BlueGuard

Bied u comfortabel zicht en een mooie uitstraling zonder storende blauw-paarse reflecties op hun blauw licht blokkerende glazen. Onze innovatieve  blauw licht blokkerende brillenglazen beschermen tegen blauw licht en bieden volledige UV-bescherming. Ze zijn met name geschikt voor mensen die langdurig op computers werken of continu met hun digitale apparaten bezig zijn.

Chat openen
1
Scan de code
Kunnen we je helpen?