Brillenglazen Enkelvoudig Digital Multifocaal Office Myopie controle Drivesafe

Kies het glastype die bij uw wensen past

Enkelvoudig

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. Unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht. Deze glazen worden veel gebruikte voor verte brillen en leesbrillen. 

Afbeelding_ZEISS Unifocaal SmartLife_Other visual 8
Afbeelding_ZEISS SmartLife brillenglazen_Digitaal_Other visuals 5

Digital

We kijken gemiddeld 5 uur per dag naar het scherm van onze smartphone, tablet, of tv. We werpen zelfs gemiddeld 80 keer per dag een blik op onze mobiele telefoon! En deze cijfers gaan in de toekomst alleen maar stijgen. Kleine lettertjes en het permanente wisselen van onze blik van dichtbij naar ver weg verlangen het uiterste van onze ogen. Voor mensen vanaf 30 jaar kan het kijken op digitale apparaten leiden tot overbelaste ogen, of zoals experts dit noemen: computervisiesyndroom. ZEISS digitale brillenglazen bieden de oplossing door het snelle, comfortabele focussen mogelijk te maken met een geoptimaliseerde zone voor dichtbij – het maakt niet uit waar we naar kijken. Deze brillenglazen zijn niet alleen voor digitale apparaten bedoeld, maar ook voor het lezen van boeken en tijdschriften.

Multifocaal

Multifocale brillenglazen bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Met onze brede selectie aan multifocale brillenglazen kunnen wij een paar brillenglazen voor uw specifieke zichtbehoeftes maken met een ongeëvenaarde kwaliteit. De computer-toptechnologie helpt bij het meten van de ogen en het aanpassen van de glazen op uw montuur. Zones voor dichtbij, de middellange afstand en ver weg zijn allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele overgangen. Deze brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor uw gezichtsvorm, levensstijl, werk en kijkgewoontes. Individueel en uniek – net als u.

preview_GettyImages-1072035598_c_isonews

Office

Office brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor het werk op kantoor en aan een computerscherm, waardoor werkdagen gemakkelijker worden voor uw ogen. Deze brillenglazen helpen u zich te concentreren en te werken zonder de ogen te vermoeien.

Myopie controle

Een nieuw brillenglasdesign om de ontwikkeling van myopie bij kinderen te remmen.

Kinderen hebben altijd iets nieuws te ontdekken: hun eerste vakantie, hun eerste hobby of hun eerste beste vriendje op de kleuterschool. Dit zijn magische, fascinerende momenten voor ze. Maar als een kind niet optimaal ziet, belemmert dat zijn of haar levenskwaliteit. Zijn of haar ontwikkeling kan daaronder lijden, wat leidt tot leerproblemen, waardoor het kind niet volledig tot zijn/haar recht komt. Het is belangrijk om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan mensen die snel bijziend worden.

Daarom bestaat het ZEISS MyoCare portfolio uit brillenglazen die speciaal ontworpen zijn voor jonge brildragers tussen 6 en 12 jaar. ZEISS MyoCare is onze beste brillenglasoplossing die ontworpen is om de ontwikkeling van myopie te remmen. Want elk detail telt.

MyoCare_Sideshot_83
2022_ZEISS_DriveSafe

DriveSafe

Voor uitstekend draagcomfort en meer veiligheid op de weg.
ZEISS DriveSafe brillenglazen zijn speciaal gemaakt voor het autorijden. Deze brillenglazen zorgen voor een beter zicht ’s nachts en onder lastige weersomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen reflecties en maken het u gemakkelijker om uw blik snel en vaak te focussen. Een ideaal extra veiligheidsaspect voor uw alledaagse bril.

Chat openen
1
Scan de code
Kunnen we je helpen?