INZICHT OPTIEK Brillen Zonnebrillen  Lenzen

Helder zicht is waar wij voor gaan

De oplossing voor in de verte of voor het lezen

De unifocale glazen van Zeiss bieden een perfect helder zicht in de verte of voor het lezen op korte afstand. De glazen zijn afgestemd zodat u op 1 afstand perfect kunt zien. Zeiss heeft voor ieder persoon en voor elke sterkte de juiste enkelvoudige brillenglazen.

Sferische glazen

Sferisch glas

Deze glazen bieden zicht van hoge kwaliteit. Door het geoptimaliseerde glasoppervlak krijg je een uiterst nauwkeurig beeld. Bij hogere sterktes kan het beeld aan de randen van het glas beginnen te vervormen. Dan kan het verstandig zijn om te kiezen voor een asferisch glas.

 

Het programma bestaat uit 4 verschillende ontwerpen.  Deze glazen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ook kunnen ze worden voorzien van diverse coatings. Wij zullen samen met u de glazen kiezen die het beste bij uw wensen passen.

Asferische glazen

Asferisch glas

Dankzij het asferische ontwerp wordt het glas dunner, lichter en vlakker. Hierdoor krijg je minder vertekening en meer gezichtsscherpte aan de buitenrand van het brillenglas (vergeleken met een sferisch brillenglas).

 

 

Superb glazen

Superb glas

Door ‘punt voor punt’ optimalisatie toe te passen op basis van sferische, cilindrische en prisma sterkte over het gehele glas, ontstaat er een meer comfortabel kijkend brillenglas. Deze geavanceerde Freeform-technologie biedt meer nauwkeurigheid dan gegoten glazen.

Individual glazen

Individual glas

Deze glazen zijn volledig op maat gemaakt voor de gebruiker. Dit individueel geslepen glas biedt maximaal kijkcomfort. Er wordt rekening gehouden met alle relevante individuele eigenschappen zoals: de afstand van het oog naar het glas, de inclinatiehoek van het montuur en de kromming van het montuur.

Chat openen
1
Scan de code
Kunnen we je helpen?