DuraVision® Platinum

DuraVision® Platinum coating zijn de hardste Zeiss brillenglazen ooit. Ze zijn zeer robuust, vuil afstotend, makkelijk te reinigen en bieden tegelijkertijd een hoogwaardige antireflectie. Het glasoppervlak is driemaal zo hard als de vorige generatie ontspiegelingen van Zeiss. De coating beschikt bovendien over een zachte, blauwe restreflectiekleur die
ruim 20% minder licht reflecteert dan Zeiss brillenglazen met een conventionele groene coating.

DuraVision® Silver

DuraVision® Silver coatings van Zeiss kenmerken zich door overtuigende antireflectie. Ook deze glazen zijn vuil afstotend en makkelijk te reinigen. Deze coating heeft dezelfde zachte blauwe reflectie als DuraVision® Platinum maar met een hardheid vergelijkbaar met die van reguliere ontspiegelingen.

DuraVision® DriveSafe

Het blauw-licht spectrum van koplampen van auto’s met
Xenon-lampen of LED-technologie worden door bestuurders
als verblindend ervaren. De DuraVision® DriveSafe coating weerkaatst dit blauwe licht
gedeeltelijk, waardoor er tot 64% minder verblinding ervaren wordt ten opzichte van andere premium coatings. DuraVision® DriveSafe heeft verder dezelfde eigenschappen als DuraVision® Platinum.

De DuraVision® BlueProtect

De DuraVision® BlueProtect coating van Zeiss is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel tijd binnenshuis doorbrengen en blootgesteld worden aan blauw-paars licht van LED-verlichting of van TV-, computer- of tabletschermen.
DuraVision® BlueProtect heeft verder dezelfde eigenschappen als DuraVision® Platinum.