Zonnebrillen event

23, 24 en 25 maart 2018

Voor het nieuwe seizoen hebben we weer ons uiterste best voor u gedaan. De nieuwste modetrends voor brillen en zonnebrillen vindt u bij Inzicht Optiek.

Om dit te vieren starten wij onze voorjaarsactie met een zonnebrillen event.
Dit event vindt plaats op 23, 24 en 25 maart.
Tijdens dit event kunt u onze extra grootte zonnebrillencollectie van Ray-Ban en Tom Ford bewonderen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment zonnebrillen van onder andere Oliver Peoples, Serengeti, Persol, Thome Brown, Snob Milano en Matsuda.

Als extraatje ontvangt u van ons 1 GLAS GRATIS* bij aanschaf van een zonnebril op sterkte. 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens dit event langs te komen dan kunt u nog tot en met 30 april gebruiken maken van onze voorjaarsactie. Kortom een goed begin van het voorjaar.

Vriendelijke groet, Team Inzicht Optiek

P.S. Voor iedereen die op 23, 24 of 25 maart een zonnebril koopt ligt een mooie fles wijn klaar.

Volg ons om op de hoogte te blijven.

Facebook
Instagram

 

Matsuda weekend

16 en 17 februari 2018

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari kunt u deze mooie brillen bekijken, wij hebben de gehele collectie van Matsuda eyewear in huis.

Japans vakmanschap staat bekend om zijn esthetische schoonheid en zorgvuldige precisie. Draag je eigen stukje Japanse vindingrijkheid met Matsuda monturen en zonnebrillen.

Alle brillen worden nauwgezet met de hand vervaardigd in de ambachtelijke brillenworkshops van Japan. Elke creatie van Matsuda vertegenwoordigt meer dan 45 jaar ontwerphistorie en erfgoed. Alleen de beste materialen, waaronder acetaat, titanium, sterling zilver, 18K massief goud en 22,5 K gouddouble worden in elke creatie gebruikt.

Volg ons om op de hoogte te blijven.

Facebook
Instagram